RockStation

Abbath koncert a szomszédban!!!

2016. január 22. - sandroo

abbath-england-2.jpgAmint azt már minden fanatikus tudja, az  Abbath  bemutatkozó albuma január 22-én, tehát ma jelenik meg, így legalább elegendő idő lesz rá, hogy ismerkedjünk a dalokkal, mivel február közepén Bécsben koncertezik majd a pandaarcú metál ikon és nem kevésbé tehetségtelen zenészekből álló orchestrája. 

Az koncert, vagyis a hóvihar-party a bécsi Simm City klubban kerül megrendezésre február 15-én este nyolc órai kezdéssel. A fő attrakció mellett helyet kap az esti rituálén az Inquisition nevezetű formáció, akiknek gondolom szintén nem cseng ismeretlenül a neve a fekete fém kedvelőinek. Ráadásnak még két banda is hirdeti az igét, mégpedig két bécsi formáció a Selbstentleibung és a Tulsadoom, az utóbbi bandát saját bevallásuk szerint nem nagyon érdekel más, mint a sör, a könnyűvérű menyecskék és Conan!!!! (ők tudják) A jegyek ára elővételben 28 ,a helyszínen 34€ kóstálnak majd. Aki teheti látogasson el a bulira, mert szerintem elég király estének ígérkezik, ráadásul nem szokott túl sűrűn felénk vándorolni Olve Eikemo, azaz a Blashyrkh-világ egyik szülőatyja. A koncert esemény oldalát ITT találjátok. Mi pedig ott találkozunk. Amen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr648300900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum