RockStation

Íme a Ragnarok címadó nótája a tavasszal megjelenő lemezről

2016. február 01. - sandroo

12573822_10153367358602423_2449661295439528136_n.jpgA black metal híveknek is szolgálhatunk egy remek hírrel, miszerint Psychopathology címmel március 25-én jelenik meg a mára már kultikussá vált norvég Ragnarok nyolcadik albuma.A 2012-ben megjelent Malediction lemez óta lemez kiadás terén pihent a banda, de ezzel az új albummal most rendesen megtörik a csendet. Az új lemez címadó dalát a hajtás után megízlelhetitek.

A Psychopathology lemez felvételei a stílus több nagy bandája által favorizált Endarker Stúdióban zajlottak Svédországban. A lemez producere a Marduk basszusgitáros posztját betöltő Magnus Devo Andersson volt. Az albumborítót pedig az a Marcelo Vasco készítette, aki olyan bandáknak dolgozott már, mint a Dimmu Borgir, a Machine Head, vagy akár a Slayer. Az új dal már első hallásra biztosítja a hallgatóit, hogy egy elég tökös új anyaggal jelentkezik majd a banda, amely limitált bakelit lemez és cd formájában is megjelenik majd a gyűjtők nagy örömére. Szóval készüljetek, mert március végén eljön a Ragnarok!!!!!


ragnarok-combinedpr.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr848338372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum