RockStation

Farsangi ihletésű grindcore zsúr egy orosz óvodában

Nem papundekli punk, az igazi underground!

2016. április 09. - csubeszshuriken

unnamed_1.jpgOlvastunk már punk bulikról, ahol kihúzták valahonnan az áramot egy sarokig és ott nyomták le a bulit. Aztán alakítottak már át templomot klubházzá, ahol lehetett tolni a harcot és még sorolhatnánk az underground milyen furfangokra képes, de hogy valakik rendszeresen szervezzenek le patkánypunk koncerteket egy óvodába, az még minket is megrogyasztott. Márpedig, ha hihetünk a szűk háttér információknak az abszolút hiteles felhasználói néven futó Necrocannibal Dead megnevezésű youtube betyár ilyen videókat töltöget felfele, ahol egy orosz óvodába leszervezett csinos, igényes, szolid, zsúr jellegű punk koncerteket láthatunk...

Azt nem tudjuk, hogy a felvételeket feltöltő arc-e az, aki a bulikat leszervezi az oviba, de az biztos, hogy az itt lejjebb a videóban kristálytisztán felismerhető hajnali démonteknőccel és az ő zizzencs kis bogárkáival nem nagyon lőtt mellé a befogadó intézmény profilját illetően, egészen egyszerűen csak az az egy apró bibi van, hogy ezzel az áprilisi időponttal kicsit kicsúsztak a farsangi szezonból. A zenekarról, akik Attack Of The Mad Axeman néven váltak az önkifejezés koronájának egyik ékkövévé egyébként kiderült, hogy ők maguk németek, s csupán egy szimpla turnéállomás a nyüzsgő életükben a lufikkal tarkított orosz közintézmény. Kedvencünk azonban mégis az az alsógatyában ledéren masírozó légiós egyed lett, aki a maga kis performanszával magasan kiemelkedik a regressziós hipnózisban őrjöngő egyéb más daliás hadfiak tömegéből az itt található egyedülálló csemegében, ami nem csupán néhány részletet közöl, hanem teljes hosszában mutatja be a történelmi jelentőségű bulit. Ami után már csak egy kérdésünk maradt. Mikor lép fel az oviban a Spasm?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr468582622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum