RockStation

Hallgasd meg a Desaster új albumát teljes egészben!

2016. április 13. - sandroo

422103_10151344266105527_805231417_n.jpgNéhány nappal ezelőtt látott napvilágot a német Desaster nevezetű formáció legújabb, The Oath of an Iron Ritual című lemeze. A banda saját bevallása szerint a "Traditional Blacking Thrash Metal" (bármit is jelentsen ez) jelzővel illeti magát. A veteránnak számító banda egy igazán remek régi sulis anyagot rittyentett a tisztelt publikumnak, amit most a hajtás után végig is hallgathatunk.


A kilencvenes évek eleje óta működő banda zenéjében keveredik a régmúlt, vagy ha úgy tetszik "hős-kor" hangulata és dalszerkezete az újabb idők hangzásával, de az oldschool témák maradtak meg döntő többségben. Aminek személy szerint én rendkívül örülök, végre egy újabb album, ami "kilóg a sorból". A maga puritán, de közben nagyon állat nótáival, remek dallamaival a kolompolós és fazék dobhangzással és a néhol Morgoth/Unleashed vonalat idéző énekhanggal első hallásra belopta magát a szívembe és a lejátszómba. Az introt és kilenc kiváló szerzeményt felvonultató anyag a maga közel 47 percével egyáltalán nem unalmas. Azok számára pedig főleg nem lesz az, akik favorizálják a fent említett régi bandákat. Akkor hát következzen The Oath of an Iron Ritual a Desastertől. Hell!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr498597576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum