RockStation

Hallgasd meg a legendás Burn új kislemezét!

2016. április 13. - csubeszshuriken

146039964354_pm.pngA nagynevű Burn is az a csapat, akik úgy váltak a New York Hardcore színtér egyik kultikus bandájává, hogy mindössze három kislemezt adtak ki fennállásuk során, ami most már több, mint 25 évet ível át, ha jól számolunk. Most pedig itt a negyedik kislemez...

Az első kislemezét még a klasszikus Revelation Records gondozásában megjelentető csapat ezzel az anyaggal 1990 - ben hallatott magáról először, és egyéni, progresszívebb hangzásvilágával, illetve élesen eszes szövegeivel azonnal sokak számára kiemelkedett a szcéna ezer más csapata közül. Aztán mivel a tagok más bandákban is nyomták hosszú csend következett és csak több, mint tíz évvel később jelentkeztek ismét stúdió anyaggal, 2001 - ben és 2002 - ben jelent meg tőlük még két kislemez Cleanse és Last Great Sea címmel. Amit, habár sosem oszlottak fel hivatalosan, csak most követ ismét egy újabb kislemez ..From The Ashes címmel, ami azonnal megosztásra is került, és itt lejjebb a hajtás után teljes egészében át is tudjátok égetni magatokon sebtiben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr378589860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum