RockStation

Sexepil és Mátyás Attila Band közös koncert a Dürer kertben!

2016. április 19. - csigaur
mab.jpg
Április 23-án a Dürer kert kisterme egy igazán különleges bulinak ad helyet, ugyanis a mostanában újra aktív, kultikus zenekar, a Sexepil ad koncertet, méghozzá a számos hasonlóan ikonikussá váló zenekarban gitározó Mátyás Attila és jelenlegi csapata a Mátyás Attila Band társaságában.

Aki a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulójának pezsgő budapesti zenei életében rész vett, egészen biztosan volt Sexepil koncerten, illetve Mátyás Attilát is biztosan látta vagy az F.O. System, vagy pedig a Sex Action tagjaként a színpadon.
Ezen a tavaszi estén pedig megosztja egymással a színpadot a Mátyás Attila Band, hogy az alternatív elemekkel átszőtt modern rockzenéjét és az underground, dark érzéseket vegyítő Sexepil muzsikáját egyszerre kapjuk meg és kapcsolhassunk ki teljesen.
Az est vendégcsapata a Virgo lesz, akik szintén egy különleges zenei utazásra invitálnak, hiszen muzsikájukban egyaránt megtalálható a Muse, a Garbage, de még akár a Radiohead hatása is.

20.30 Virgo
21.30 Mátyás Attila Band
23.00 Sexepil

http://www.durerkert.com/hu/programok/virgo-matyas-attila-band-sexepil


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr48640760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum