RockStation

Phil Anselmo új bandája - Itt az első Scour dal

2016. május 13. - csubeszshuriken

scour.jpgNem keveset hallottuk, olvastuk mostanában Phil Anselmo nevét. Tudjuk mi történt. Ti is tudjátok mi történt. Meg ő is tudja mi történt. Volt bocsánatkérés, vélemények pro és kontra. Események a Down körül, lemondott koncertek, botrány, miegymás. Itt azonban most másról van szó. Egy új felállásról, ahol Phil állt ismét a mikrofonhoz. Méghozzá olyan zenészek társaságában, mint John Jarvis (Pig Destroyer), Derek Engemann (Cattle Decapitation), Chase Fraser (Animocity) és Jesse Schobel (Strong Intention)...

Aztán, hogy ezt a felállást ti akarjátok-e "supergroup" címkével illetni azt rátok bízzuk, mindenesetre tény, hogy a Scour név alatt éledő új szülemény valóban neves zenészek szövetsége. Most pedig itt van első daluk,Dispatched címmel, amit ha itt lejjebb csekkoltok majd, hallhatjátok, hogy alapvetően a korai skandináv black metál hatott rá a leginkább, nagyjából ezen a vonalon indult el a csapat. Akiknek self titled EP kiadványuk Július 15-én jelenik majd meg a Housecore Records gondozásában, ami Phil saját kiadója. Az említett új Scour szerzemény pedig itt karmol mélyen. Érezzétek, vérezzétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr658712980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum