RockStation

Disturbed és Papa Roach - Meg a Killing in the Name?

2016. május 26. - csubeszshuriken

disturbed_band.jpgVolt mostanában némi felhajtás a Rage Againts The Machine esetleges újjáalakulása körül. Ami aztán jót tett a supergroup körüli hírverésnek, mert végül egy új banda bejelentése lesz az, ami az egészből kisült, de a Disturbed múlt hétvégi fesztivál fellépésén valószínűleg nem ennek a hírlavinának szólt a Killing in the Name feldolgozás, hanem a tiszteletnek ami a RATM nevét kíséri, és mindig is kísérni fogja.

Az államokban megrendezett Rock on the Range fesztiválon a Disturbed egyébként más feldolgozásokat is játszott, mint például The Who, Genesis és Nine Inch Nails dalokat, amik közé szépen beékelték a Killing in the Name című nótát is. Ehhez pedig a színpadra invitálták a Papa Roach emberét, Jacoby Shaddix urat is, hogy segítsen elüvölteni párszor, hogy "and now you do what they told ya"! Mindez pedig hogyan szólalt meg ebben a felállásban? Play és csatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr378746612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum