RockStation

Késik az új Overkill lemez, de itt egy friss dalrészlet

2016. szeptember 20. - theshattered

overkill2014c.jpg2017 februárjára halasztotta a legendás new jersey-i Overkill a legújabb nagylemezének, a The Grinding Wheelnek a megjelenését. Természetesen a srácok úgy-ahogy meg is magyarázzák, hogy ez miért van, viszont hogy a rajongók ne maradjanak input nélkül, a novemberben megjelenő Our Finest Hourból egy kis részletet azért kiszivárogtattak Bobby "Blitz" Ellsworthék.

overkillourfinesthoursingle.jpg
"A gép ugyan forog, de a jó dolgokra várni kell. A The Grinding Wheel megjelenését egészen 2017 februárjáig el kell tolnunk, az USA turné elejére. De ne féljetek, az Európa turnén is el fog hangozni némi friss finomság.

November 4-én, pénteken rászabadítjuk a világra az első részletet, az Our Finest Hourt, amely többféle színű vinyl lemezen fog megjenni néhány fülrengető extra társaságában. Egy párat elviszünk a turnéra is, hogy ezzel is csökkentsük az éhségeteket."

Most pedig jöjjön a már említett dalrészlet:

Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy november 17-én a csapat a Crowbar társaságában Budapesten a Barba Negra Music Clubban is fellép.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4011728565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum