RockStation

Hallgass meg egy dalt az Enslaved hamarosan megjelenő ritkasággyűjteményéről!

2016. október 26. - theshattered

enslavedband2015new3_638.jpgEgy speciális kiadvánnyal jelentkezik az immár negyed évszázados múltra visszatekintő Enslaved. A The Sleeping Gods - Thorn névre keresztelt, többféle formátumban is megjelenő speckó kiadvány az Axioma Ethica Odini és a Riitiir nagylemezek idején, limitált EP-ken kiadott, kísérletezős szellemben fogant dalokat fogja magába tömöríteni. Ezek közül egyet, a Heimvegent már meg is mutattak az Urak, lássuk, mire is lehet majd számítani a különleges kiadványon!

enslavedsleepingcd.jpgA lemezen baráti módon egyszerre lesznek az régi és az új érára is jellemző dalok, melyek ezoterikus és mitikus témákat fognak megénekelni angol, norvég és ónorvég nyelven. A november 11-én megjelenő, egyébként már előrendelhető kiadvány dalait a következő felállás rögzítette: Ivar Bjørnson (gitár, billentyűk), Grutle Kjellson (ének, basszus), Cato Bekkevold (dob) és Ice Dale (gitár).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr811839265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum