RockStation

Ritkasággyűjtemény érkezhet a Dio-életmű rejtett fiókjaiból!

2016. november 18. - theshattered

dio.jpgLegalábbis ezt állítja a 2010-ben elhunyt legendás énekes özvegye és egykori menedzsere, Wendy Dio. A Rhino Records által megjelentetett, az első 6 Dio sorlemezt tartalmazó A Decade Of Dio box szett után jövőre további értékes felvételeket tartalmazó archív anyagok kerülhetnek majd piacra, ha minden jól megy.

"Van négy lemez, ami az én birtokomban van a box szett utáni időszakból és akad némi értékes anyag az archívumban is, amiket előveszünk majd és hozzárakjuk az eddigiekhez. Remélhetőleg a Rhino jövőre meg is jelenteti azokat."

És hogy van-e elfekvőben eddig meg nem jelentetett videóanyag is? "Ó, igen, egész régi anyagok is. Vannak olyan Rainbowos felvételek is, amiket egyelőre nem adhatunk ki, de van még sokminden más is. Majdnem minden koncertet lefilmeztünk."

Sajnos semmi egyéb konkrétumot nem lehet tudni a rejtélyes anyaggal kapcsolatban, de mihelyst bármi pontos infót megtudunk, azonnal tudatjuk veletek!

Ti mennyire csipázzátok az ilyen ritkasággyűjteményeket?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8911970395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum