RockStation

Januárban elkezdődnek az új Immortal lemez stúdiós munkálatai

2016. december 22. - theshattered

immortalbanddec2016_638.jpgAz év elején stúdióba a norvég black metalos Immortal hogy felvegye a sorban kilencedik nagylemezét, a 2009-es All Shall Fall utódját, az első lemez lesz a frontember Abbath kiválása óta. Az előreláthatólag jövőre megjelenő korongról a következőket lehet tudni.

"A dalok már egy ideje kész vannak, de legjobb időben és helyen akartuk felvenni őket." - írta a jelenleg az énekes/gitáros Demonazt és a dobos Horghot magába foglaló Immortal - "Ahogy az előző négy nagylemezünknél is, ezúttal is Peter Tägtgrennel dolgozunk az Abyss Studioban. A zenekar télen fog stúdióba vonulni, hogy megfelelő legyen az atmoszféra. Már nagyon várjuk, hogy valamikor 2017-ben megmutassuk az Immortal rajongóknak. A következő dalok lesznek hallhatók a korongon: Northern Chaos Gods, Into Battle Ride, Gates To Blashyrkh, Blacker Of Worlds, Where Mountains Rise, Grim And Dark, Called To Ice és Ravendark."

A volt frontember, Abbath idén adta ki a saját nevére hallgató szólólemezét.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3312066939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum