RockStation

Farsangi buli a Dürer Pincében

2017. január 05. - KoaX

15732661_767383456747079_661896675715731029_o.jpg

A Halloween egyre menőbb dolog nálunk is, de! A farsang, a tél elűzése még királyabb! Ha nem tudod, hogy hol tudnád a legjobb módon elűzni a telet akkor itt van egy remek tippünk a számodra!

FEBRUÁR 16-ÁN A Cudipurci és a Tukker Booking összehoztak egy király kis estét öt zenekarral a nem rég sikeresen megmentett Dürer Pinyóban. A két Francia zenekar mellett három magyar banda is tiszteletét teszi az este folyamán. A mulatságot az ANTAL nevű formáció fogja nyitni, akiknek nem rég jelent meg az új albumuk Alone címmel.

Az Igor a hazai underground életben már ismert, ha nem ismernéd akkor azonnal tessék pótolni ezt a hiány. Szabóék bandája, oda vág és letépi a golyóidat.

Aztán jöjjön az egyik Francia banda, akik saját bevallásuk szerint gansxta doom-ot játszanak. Ez pedig nem más, mint a Chaos E.T. Sexual.

A hazai mezőnyt erősíti majd még How To Fall Asleep. A 2015-ben alakult banda relatíve még friss, de annál gyilokabb zenét tolnak.

Az este vége felé közeledünk és jön az utolsó zenekar a Francia Revok. A hardcore-noise rockot játszó brigád igazi csemege lesz a hazai rajongóknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8712098937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum