RockStation

Megjelent az idén 28 éves IGOR első nagylemeze

2024. szeptember 21. - rockstation

igor2024.jpgAz idén 28 éves IGOR három EP után megjelentette az első nagylemezét a Metal.hu gondozásában. Az album felvételei Szűcs Szabolcs irányítása alatt készültek a templom stúdióban. Az első single a Csihar Attila vendégszereplésével készült My Plague c. dal, amelynek videója már megtekinthető a banda Youtube csatornáján.

A lemezen több dalban is szerepelnek baráti közreműködők, mint pl. Makó Dávid a.k.a. The Devil's Trade. A kiadvány elérhető az összes streaming szolgáltatónál, illetve digipack CD és kazetta formában is a metal.hu oldalon.

Dallista:
1. NTR
2. Hydra (feat. Ördögné Borika)
3. The Untouchable (feat. Szabó László & Hudák Máté)
4. Ako
5. My Plague (feat. Csihar Attila)
6. Daily Grind (feat. The Devil's Trade)
7. Petrov (feat. Molnár Péter & Sefcsik Márton)
8. Grossberger

Lemez teaser:


IGOR:
Ördög Gábor - dob (Havária, Bridge to Solace / ex-Something Against You, Redline Offside, Falcongate, Gábor and the Gábor Gábors, For Good)
Szabó Péter - basszusgitár/ének (VLKN / ex-Haw, The Devil's Trade, Locust on the Saddle, Warpigs, Dog Attack, Harvester)
Szabó Márton - gitár/ének (The Devil's Trade, Dick Dögless / ex-Haw)
 

LINKEK: linktr.ee/igormetal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8918495252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum