RockStation

Megmenekült az angol Metal Hammer!

2017. január 09. - theshattered

teamrock_selvitystila.jpg

Karácsony előtt számoltunk be nektek az angol Metal Hammer, Classic Rock, illetve még sok egyéb rockzenei sajtóorgánum forgalmazójának csődjéről, melynek következtében több, mint hetvenen kerültek az utcára az ünnepek előtt. Szerencsére ez a helyzet megoldódott, úgy néz ki, mégsem kell lemondania senkinek a legendás újságokról.

Az eset következtében persze adakozás indult a pórul járt újságírók és társaik megsegítésére, az Orange Goblin nem kevesebb, mint 70.000 fontot gyűjtött a rászorulók részére. Persze ezzel a cég még nincs előrébb, de az egész vállalatcsoport mintegy 800.000 fontnyi összegért már el is kelt.

Mégpedig a Future Publishing jóvoltából, akik többek között a Guitarist, a Total Film és a T3 forgalmazásáért is felelősek, így megmenekült a legendás lapcsalád - szép is lett volna, ha valaki nem csapott volna le erre a lehetőségre.

kez.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812113407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum