RockStation

Több millió fonttal csapolták meg a Deep Purple-t

2017. január 09. - theshattered

deep_purple_2014.jpgEgy időben elhúzódó jellegű, de azért egyben nézve azért súlyos anyagi mínusz érte a legendás Deep Purple-t. Az április 7-én új stúdiólemezzel, az inFinite-tel jelentkező és a rá következő, beszédes című The Long Goodbye turnéval készülő legendák pénztárcáját a saját könyvelőjük rövidítette meg.

A Dipak Shanker Rao névre hallgató könyvelő többször is kölcsönöket, hiteleket vett fel a Deep Purple pénzügyi vállalataitól, összesen mintegy 4 millió fontnyi összegben. A zenekar természetesen ügyvédek elé vitte a dolgot, mivel ebből csak 477000 fontot látott újra a britek bankszámlája. Az ügy felgöngyölítésében természetesen a Purple két pénzügyi vállalata, a HEC Enterprises és a Deep Purple (Overseas) Ltd. is segédkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6012110963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum