RockStation

Napi politika: Megvannak Donald Trump beavatási ünnepségének fellépői

2017. január 15. - theshattered

trump.jpgA politika és a zene vegyítése, legalábbis ezen cikk írója szerint, nem feltétlenül ildomos dolog, de hát ízlések és pofonok, ugye. Persze jelenthet az is valamit, ha valaki elzárkózik a politikától, de talán az még a jobbik eset (ez nem szándékos szójáték volt). USAföldön, ahogy mindenki tudja, megválasztották elnöknek Donald Trumpot, aki talán az összes eddigi amcsi vezérhez viszonyítva is igen megosztó egy személyiség, így érthetően nem is mindenki lelkesedik azért, hogy bazseválhasson kicsit neki a beavatási ünnepség előtti bulin. De végül nagy nehezen megszületett a lasszóval összekapart névsor, lássuk, kik azok, akik ott lesznek és dalolnak kicsit majd az új vezetőjüknek. Megsúgjuk: nem az Anal Trump lesz az!

Természetesen minket is a rockzenei vonal érdekel, de mielőtt ellőnénk a nevet, azért álljon itt a többiek névsora: Jennifer Holiday, DJ Ravidrums, The Piano Guys, Tim Rushlow (Little Texas), Larry Stewart (Restless Heart), Marty Roe (Diamond Rio) és Lee Greenwood. Most, hogy ezen is túl vagyunk, lőjük le a legnagyobb poént: az ünnepségen az egyébként tavaly friss nagylemezzel, az Us And The Nighttal jelentkező 3 Doors Down lesz az, akik majd a megjelent rockerek szíveit lesznek hivatottak megmelengetni a január 19-i ‘Make America Great Again!’ Welcome Celebrationre keresztelt ceremónián.

A rá egy napra, január 20-án hivatalba lépő Trump pártja több ismert személyiséget is megkeresett, akik nem éltek a lehetőséggel. A KISS frontember Gene Simmons szerint az arcfestett legendák "udvariasan visszautasították" a megkeresést. Egyesek úgy vélik, hogy Vince Neil is rajta volt a névsoron, de mint kiderült, ő pont az ellenoldal, a demokraták listáján figyelt, még a választások előtt. Mint tudjuk, nem ők kerültek hatalomra, így a Mötley frontembernek sem igényelték a szolgálatait.

Szóval ilyenek történnek arrafelé dióhéjban. Szerintetek jó ötlet a politika és a rockzene keverése?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7312127047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum