RockStation

Itt vannak a 2017-es Rockmaraton legújabb nevei!

2017. január 24. - theshattered

rm20172.jpgTovább dübörög a múlt héten megkezdett névsorolvasás a Rockmaraton 2017 felhozatalából: három európai és egy tengerentúli banda, kemény metallal és street punkkal erősít a fesztivál!

A közel 30 éve alakult finn metal fogatnál az áttörést meghozó 1994-es Tales From The Thousand Lakes óta folyamatos a menetelés -  az Amorphis 12 lemezzel a háta mögött 9 év után tér vissza a fesztiválra - ezúttal is érdemes megnézni a csapatot!

A leginkább “Ukrajna legígéretesebb modern extrém metal bandája”-ként emlegetett Jinjerre nem csak azért érdemes odafigyelni, mert izgalmasan keverik a groove, extrém és death metalt hardcore, progos és metalcore elemekkel - ének fronton is minden szempontból rendben van a banda. A zenekarban a Napalm Records is lát lehetőséget, az új lemezzel le is szerződtette őket. A legutóbbi hazai buli alapján remek műsort hoznak a a Rockmaratonra is.

unnamed.pngA belga death/grind metal ikon, az Aborted nem kegyelmez a zenében, saját bevallásuk szerint is élvezik az ilyen brutalitást - júliusban élőben is bizonyíthatnak. Akárcsak a tengerentúlról érkező Acidez srácai, akik szeretik a sört és utálják a szabályokat. A mexikói street punk brigád nem veszi túl komolyan az életet, cserébe viszont komoly bulit csinálnak.

Legközelebb csütörtökön érkezik egy hazai pakk a Rockmaraton idei felhozatalából – február elejére összeáll a teljes lineup, viszont nem árt sietni, még január 31-ig kaphatóak 13 990 Ft-ért a bérletek, melyeket ITT tudtok beszerezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9912150083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum