RockStation

Az Omega Diatribe a Universal Music-nál!

2017. január 28. - sunthatneversets

omega_diatribe_2017.jpg

Kisebb-nagyobb változásokkal indul a budapesti extrém groove metal brigád 2017-es éve, hiszen a ritmus gitáros Császár Attila helyére a régebbi felállású Horda zenekar énekeseként ismert Höflinger Tamás lépett. A zenekar lendülete továbbra sem kérdőjelezhető meg, amit nem más támaszt alá, minthogy az Abstract Ritual című lemezüket nem kisebb név vette a szárnyai alá, mint a Universal Music (Rammstein, Hatebreed, Godsmack...stb).

Ahogy azt már sejteni lehetett a banda internetes közleményeiből, már folynak a munkálatok az új lemez dalain, ami remélhetőleg az év második felében napvilágot láthat. Ennek fényében a tavasz kicsit szellősebb lesz a szokottnál, de azért így is akad néhány alkalom, hogy elcsípjétek a zenekart élőben, mégpedig a következő helyszíneken:

02.18 - Dunaszerdahely, Soul Hunter Club
03.10 - Székesfehérvár, 8-as Műhely
04.07 - Szatmárnémeti, Underground Angels Club
04.08 - Kolozsvár, Le Tevi Club
04.14 - Budapest, Dürer Kert
06.24 - Nyíregyháza, Móricz Kert

Addig is alább látható a lencsevégre kapott két alapító tag, ahogyan eljátszanak egy klasszikust, a debütáló Iapetus című lemezről.

Facebook / Hivatalos / Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr512160579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum