RockStation

Az Antemasque és az At The Drive-In mellett - Tizenegy Omar Rodríguez-Lopez szólóalbum az idén

2017. március 27. - csubeszshuriken

omar-rodriguez-lopez-press-billboard-1548.jpgOlvashattunk már olyan lázas fenoménekről az élet más területein is, akik az alkotásvágytól aludni is képtelenek. Másról pedig itt sem lehet szó, ugyanis Omar Rodriguez-Lopez az egykori Mars Volta tag csak ebben az évben már 11 szólóalbumot adott ki! Amik simán teljes értékű lemezeknek számítanak a rá jellemző stílusos és aprólékos kidolgozással, tucatnyi műfajon átívelve a latin amerikai kavalkádtól, az alternatív hangulatokkal, progresszív rockot pergető improvizatív témákig.. Játszva a legtöbb helyen minden hangszeren, a gitároktól a billentyűkig.

Ami önmagában is súlyos teljesítmény, de ha mellé még odadobjuk, hogy készül az új Antemasque lemez. Szintén a következő At The Drive-In és alig pár hete adták ki a Crystal Fairy albumot, ahol Omar Rodriguez-Lopez mindenhol kreatív részt vállal, akkor csak kapkodjuk a fejünket. Hogy ki ez az ember? Na, meg hogy honnan jön mindez? Amíg azonban ti is ezt teszitek, hallgassátok meg az alig pár napja megjelent Gorilla Preacher Cartel című lemezt, amit akár csak a többit az Ipecac Recordings jelentetett meg. Talán amíg meghallgatjátok pont kijön egy újabb anyag. Keressetek rá...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr212372693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum