RockStation

Nem töltelék thrash ivadék - Hallgass bele a Warbringer lemezbe

2017. április 06. - csubeszshuriken

warbringer-2016-photo-by-noah-pelayo.jpgKalifornia mindig is melegágya volt a hipergyors thrash zenéknek, amióta csak a korai Slayer bulik egyikén először pörgették meg a rockerlombot a sörpermetben. Szóval az öt tagú Warbringer csak ezen helyspecifikus hagyományok véráramába csatlakozott be mikor Ventura városában összerakta cuccát a próbateremben 2004-ben.

Bemutatkozó nagylemezüket végül aztán csak négy évvel később hozták ki War Without End címmel. A zenekar történetében azonban nem az első két lemez a meghatározó. Ugyanis a fűrésző fejek érdeklődésének fókuszpontjába a hevenyészett metál kritikusok inkább a negyedik IV: Empires Collapse című lemezt tolták bele. Ami négy évvel ezelőtt jelent meg. Most pedig itt az új nyolcszámos anyag, ami úgy tűnik szintén nem egy töltelék thrash ivadék. A címe egyébként Woe to the Vanquished. A Napalm Records jóvoltából pedig az anyag három számát egyben most itt csekkolhatjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8812404813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum