RockStation

Boldog Szü-li-na-pot!

Ünnepel az A38 Hajó

2017. április 26. - sunthatneversets

gorillabiscuits.jpg

Péntektől vasárnapig ünnepli az A38 Hajó 14. születésnapját. Ahogy minden születésnapi eseményük alkalmával, úgy most is ezen a hétvégén nyit majd újra a tetőterasz: pénteken az osztrák Mother's Cake tart lemezbemutató koncertet - legutóbb ők játszottak a Wolfmother vendégeként az Akvárium teltházas nagytermében -, szombaton Manoya mutatja be friss albumát, vasárnap pedig a Mayberian Sansküllots lép majd színpadra.

A koncerttermi kínálatot a NYHC-legenda, a Gorilla Biscuits első hazai koncertje nyitja majd meg pénteken, míg szombaton a japán Miyavi érkezik a fedélzetre, vasárnap pedig a Zagar játssza újra 10 éves lemezét, a Cannot Walk Fly Instead dalait.

A partykínálat a hétvégén hasonlóan sokszínű lesz: pénteken a tetőteraszt nyitja szokásához híven a Tesco Disco, szombaton Lithium Nightot tartanak a British Mood DJ-i, míg a koncertteremben szombat este Chris Travis adja első hazai fellépését, vasárnap pedig Daedalus játszik majd - a nyári átállás jegyében vasárnap pedig Palotai pörgeti majd kedvenc lemezeit az orrteraszon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5112454951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum