RockStation

Eltemették Chris Cornellt

2017. május 27. - sunthatneversets

chris-cornell-funeral.jpg

Tegnap Los Angelesben örök nyugalomra helyezték a Soundgarden énekesét Chris Cornellt, aki önkezével vetett véget életének, máig érthetetlen körülmények között május 17-én, a zenekar detroiti koncertje után. A szertartáson jelen voltak többek között Cornell Soundgardenes zenésztársai Kim Thayil és Matt Cameron, valamint Tom Morello, Dave Grohl, Krist Novoselic, Dave Navarro, James Hetfield, Lars Ulrich, Perry Farrell, Gavin Rossdale, Courtney Love, Jeff Ament, Billy Idol, és Chester Bennington. A temetésen a Hollywood is képviseltette magát, ott volt többek között Brad Pitt, Josh Brolin, Christian Bale és James Franco is.

A gyász-szertartás Cornell szóló dalával a The Promise-zel és az Audioslave Like a Stone című dalával kezdődött. A Linkin Park énekes Chester Bennington Leonard Cohen Hallelujah! című dalát énekelte, míg a megemlékezés végén a Temple of The Dog All Night Thing-je szólt. 

chris_cornell_funeral.jpg

Chris Cornellt a Los Angeles-i Hollywood Forever temetőben helyezték örök nyugalomra a hírességeknek nyughelyet biztosító Garden Of Legends részen, pont Johnny Ramone szomszédságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7212543775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum