RockStation

Szeptemberben jön a Motörhead feldolgozás albuma

2017. július 26. - theshattered

undercover.pngHát, várható volt, hogy Lemmy halála után szépen, lassan elkezdenek szállingózni a posztumusz kiadványok. Először jött ugye a Clean Your Clock DVD a csapat egyik utolsó koncertjével, most pedig itt a csapat által készített feldolgozásokat csokorba gyűjtő lemez, a kreatív című Under Cöver, ami szeptember 1-re lesz esedékes.

A dallistán egy, eddig még nem ismert tétel is helyet kapott, mégpedig David Bowie Heroesa, melyet még a Bad Magic album felvételeikor rögzített a csapat. Egyben végül ez lett az egyik utolsó tétel, amit a nagy öreg szalagra énekelt. Phil Campbell gitáros ezt mondta róla: "Egy nagyon jó Bowie dal, az egyik legjobb. Úgy voltam vele, hogy csakis jó dolog sülhet ki belőle tőlünk és ez így is lett. Lemmy a végén már a mi verziónkat szerette. Nagyon-nagyon büszke volt rá. Nem csak azért, mert hogy ilyen jó lett, hanem mert jó móka is volt, ahogy az ilyen projekteknek lennie is kell - egy jó móka."

A pontos dallista a következő lesz:

1. Breaking the Law (Judas Priest) 2008
2. God Save the Queen (The Sex Pistols) 2000
3. Heroes (David Bowie) 2015
4. Starstruck (Rainbow) 2014
5. Cat Scratch Fever (Ted Nugent) 1992
6. Jumpin’ Jack Flash (The Rolling Stones) 2001
7. Sympathy for the Devil (The Rolling Stones) 2015
8. Hellraiser (Ozzy Osbourne) 1992
9. Rockaway Beach (Ramones) 2002
10. Shoot ‘Em Down (Twisted Sister) 2001
11. Whiplash (Metallica) 2005

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4112685693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum