RockStation

Nézd meg élőben a ma esti Satyricon lemezbemutató bulit!

2017. szeptember 22. - theshattered

satyricon17.jpgFotelrockerek, attención! Ma este 9-kor dolgotok van! Miért is? Mert ma jelent meg a Satyricon legfrissebb korongja, a Deep Calleth Upon Deep és ezt a csapat egy online streamelt teljes albumot eljátszó lemezbemutató koncerttel fogja megünnepelni. Az egyébként az osloi KLP épület tetején tartandó buli a csapat Facebook oldalán lesz követhető, szóval 9:00-kor mindenki ciccenti a sört, készíti a nyakát és indul a buli!


A buli miértjéről ezt mondta Satyr: "Mindig különleges dolognak tartottam a The Beatles 1969-es Apple building tetején adott koncertjét és nagyon megtisztelő, hogy mi magunk is csinálhatunk egy ilyet. Méghozzá a szülővárosunkban! Mivel ezzel ünnepeljük a Deep Calleth Upon Deep megjelenését, nem akarjuk senki előtt sem titokban tartani, aki nem tud velünk lenni ezen az estén, ezért örülök, hogy világszerte látható lesz. Az egész albumot el fogjuk játszani, meg fogjuk adni a módját!"

Nem utolsó infó, hogy a Satyricon koncertfelállásában Vörös Attila gitározik, így mindenkinek jut majd egy kis hazai is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3412884128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum