RockStation

Utazz egyet a Deep Purple tengerén!

2017. október 09. - theshattered

deep_purple_2014.jpgElkészítette a legújabb, egyben pályafutása első animált videoklipjét a Deep Purple. A The Suprising természetesen a csapat legutóbbi nagylemezén, az inFinite-en kapott helyet, amellyel turnéznak már jó ideje. Az egyébként jól sikerült klip, ha jobban megfigyelitek, tele van a csapat pályafutására utaló részletekkel, érdemes keresni, figyelni azokat.


A videóval egyidőben a zenekar fél évszázados fennállását ünneplő From Here To inFinite film DVD és BluRay verzióját is beharangozta, a legutóbbi korong november 3-i újrakiadásával egyetemben, ami egy kétlemezes limitált 'gold edition' lesz, a második korongon a 2017-es Hellfestes koncert felvételével, valamint újragondolt artworkkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5012940641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum