RockStation

"Én köszönöm, nektek"

Interjú a 16 énekesével Cris Jerue-val

2017. október 26. - KoaX

16_2016.jpg

Miután a 16 múlt héten letépte a fejünket volt szerencsém pár szót beszélgetni az énekes Crisszel. A törölközővel a fején "nyilatkozó" énekes személyében egy roppant barátságos, érdekes embert ismertem meg. Igazi underground interjú, gyors, rövid, tömör.

RS: Hogy érzed magad most?
Cris: Elfáradtam haver, de nagyon jól. Ez a buli most nagyon jól sikerült. Eszméletlenül hulla vagyok, de iszom majd egy sört és minden rendbe jön csak egy kicsit ülnöm kell még itt.

RS: Most jártok először nálunk, igaz?
Cris: Hmmm, (oda szól a dobosnak) Dion, most először vagyunk itt, ugye? Nekem úgy rémlik. Ja, most először, de egy nagyon szép ország és Budapest is rendkívül érdekesnek látszik. tetszenek a régi épületek, meg ez a része a városnak. Szeretnék még mindenképpen visszajönni, mert ez egy fasza hely.

RS: Mi a különbség Budapest és Amerika között, illetve a bulik között?
Cris: El sem tudom mondani, hogy itt mennyivel jobb koncertet adni. Nem tudod elképzelni, de Amerikában mindenki, tényleg mindenki bele van buzulva a telefonjába. Koncerten is csak azt nyomkodják és ez fel tudja húzni az agyamat. Európában lenézel a színpadról és azt látod, hogy az emberek rád figyelnek. Nálatok meg baszd meg, nem csak figyeltek, hanem megőrültök. olyan energia jött át, hogy most nem a dühtől adtam bele mindent, hanem a boldogságtól. Örömet okoz, amikor ilyen arcoknak játszhatunk.

16_2016_1.png

RS: Láttam, hogy használsz effekt pedált az énekhez. Erről mesélnél nekem egy kicsit?
Cris: Persze, néz csak meg, ez egy sima delay effekt. nem valami nagy márkás cég cucca, hanem ez egy kisebb amerikai cég/srác készíti. Fontosnak tartom, hogy a zenénkben, illetve minden percben megpróbáljak hatni a koncertlátogatóra. A delay, azaz visszhang effekttel kegyetlen félelmetes hatást tudok elérni a dalokban. Ellenben van hátránya is ezeknek az ének cuccoknak. láttad a koncerten is, hogy ahogy tombolok, néha szétcsúszik a kábel, de ilyenkor nem esünk kétségbe, gyors szerelés és mehet tovább a buli.

RS: Nem tudom mit kérdezzék még...Zavarban vagyok kicsit.
Cris: Haver, figyelj. Én köszönöm, hogy eljöttetek. Kibaszott király volt a buli. Én köszönöm nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7213038016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum