RockStation

Újrakiadja ötödik lemezét a YOB - Egy koncert az említett album számaival

2017. november 09. - csubeszshuriken

yob_wide-6016f7492e1784fce346d6216e3d75d68f4249e7.jpgA doom fanatikusok táborában bizony nem két és nem három éve emelték a YOB zenekar nevét a kultuszstátuszig, hanem valamivel régebben. Az Oregon államban zenélő trió azt ugyanis már korai albumaival bőven kiérdemelte. Az alkotásiban megjelenő mély és meditatív pillanatoknak köszönhetően, amiket lélekzabáló, súlyos riff viharok váltanak egy kozmikus óceánba olvadó, rituális ütemlavina kíséretében. Mike Scheidt és társainak zenéje spirituális rétegekben gyökeredzik tehát, ez nem is vitás. A véletlenre zenéjükben eddig nem bíztak semmit. Ahogy a The Great Cessation című ötödik lemezükön sem, amit most újra kihoz a zenekar a Relapse kiadónál még az idén.

A klasszis albumot pedig Heba Kadry keveri újra a december 8 - án megtörténő megjelenés előtt, aki például dolgozott együtt a The Mars Volta zenekarral is korábban. Az újrakeverés eredményeként pedig egy régi tétel már publikus is a kiadó saját csatornáján, de az említett korong két számát egyébként a Saint Vitus Bar színpadán is elnyomta az újra koncertező YOB pár hónapja. Ezt a régi-új dalt és a nyári koncertet láthatjátok és hallhatjátok most. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6213207427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum