RockStation

Két albumon is dolgozik a The Ocean

2017. november 24. - theshattered

The Ocean.jpgA 2013-as nagylemezt, a Pelagialt rendesen megturnéztatta a The Ocean, nagyjából háromszáz bulit, köztük egy év alatt két magyar koncertet is adtak az egyébként igencsak babára sikerült anyaggal. Azóta viszont nagy a csend a csapat körül, egy-egy dal szállingózik néhanapján tőlük. Most viszont, a csendet megtörvén, Robin Staps, a csapat agya és főnöke elárulta, egyenesen két lemez is készülőben van.

"Jelenleg két új lemezen dolgozunk, melyek valamikor 2018-ban és 2019-ben fognak megjelenni. Emiatt nem turnéztunk sokat ebben az évben, körülbelül háromszáz koncertet adtunk a Pelagial turnéja alatt, úgy érezzük, hogy itt az ideje valami másnak. Szóval most a vihar előtti csend időszaka van, óceáni értelembe véve."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4413359741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum