RockStation

Természetesen vannak friss dolgok a Napalm Death körül!

2017. december 08. - csigaur

Napalm Death 2014_1.jpg

Azt ugye mindenki tudja, hogy 2018-ban jelenik meg a legfrissebb Napalm Death sorlemez. A grindcore keresztapák viszont nem szaroznak, hiszen jövő márciusban kihoznak egy válogatás lemezt is, a Century Media égisze alatt. Napokkal ezelőtt pedig megjelent a Nurse The Hunger című dal, a Decibel Magazin különkiadásában, egy flexi disc-en.

Szóval a fent említett dalt már mi is bemutattuk, így azzal nem is nagyon törődnénk most (amúgy pont tegnap jött meg a Decibel Magazin a flexi disc melléklettel-a szerk.). Na jó, lent újra megtudod hallgatni. Viszont van kettő nagyon fontos hírünk a zenekarral kapcsolatban.

Az egyik, hogy a hivatalos oldalukon  a turné menüpontban ezt találtuk:

2018.03.01. Budapest, Hungary

Igen, ez azt jelenti, hogy jövőre újra ellátogatnak hozzánk! Hivatalos bejelentés ugyan még nincs, de reméljük a legjobbakat! A másik fontos hír pedig az, hogy jövő márciusban megjelenik egy 90 perces, 31 tételes, dupla válogatás lemez, eddig kiadatlan dalokkal. A csodálatos borító így fest:

napalmdeathcodedsmears.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1713459511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum