RockStation

Elhunyt Warrel Dane, a Sanctuary és a Nevermore énekese

2017. december 13. - theshattered

img_8008.jpg48 éves korában, szívrohamban elhunyt Warrel Dane. Az énekest, akit a Sanctuary és a Nevermore frontjáról ismerhetett a nagyközönség, Brazíliában, Sao Pauloban érte utol a vég az este folyamán, már nem tudták újraéleszteni.

"Az este halt meg. Szívrohama volt." - nyilatkozta a szólócsapatának gitárosa, Johnny Moraes, akivel a második szólóalbumán dolgozott - "Az apartmanjában tartózkodott, ahol a lemezfelvétel alatt tartózkodott, amikor megtörtént. Szívmasszázst adtam neki, hívtuk a mentőket is, akik nagyon gyorsan kiértek, de amikor megérkeztek, már halott volt. Az egészségi állapota már nagyon rossz volt a cukorbetegsége és az alkoholproblémái miatt. Sok egészségügyi probléma várt volna rá."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7113497835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum