RockStation

Áprilisban jön az új The Dead Daisies album

2018. január 17. - theshattered

dd17.jpgÁprilis 6-án új albummal jelentkezik a John Corabi-vezette The Dead Daisies. A Burn It Downról egyelőre sokat nem tudni a borítóján és a dallistán kívül, de azt lentebb meg is tudjátok kukkolni. A korong természetesen "sima", digipack + poszter, vinyl és digitális formában is elérhető lesz.

Corabi a következőt nyilatkozta az anyagról: "Nagyon izgatott vagyok az új album miatt. Megtiszteltetés volt újra Marti Frederiksennel dolgozni és a zenekarral, azt hiszem, egy újabb hatalmas lépés a Dead Daisies kalandban. Egy igazi keménytökű old-school rock album lesz! Élvezzétek és találkozunk a masszív 2018-as világkörüli turnén!"

Aki még nem tudná annak mondjuk, hogy a zenekar az új albummal április 27-én Budapestre is ellátogat, ahol a Barba Negrában lépnek fel.

thedeaddaisiesburnitdowncd.jpg

01. Resurrected
02. Rise Up
03. Burn It Down
04. Judgement Day
05. What Goes Around
06. Bitch
07. Set Me Free
08. Dead And Gone
09. Can’t Take It With You
10. Leave Me Alone

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6313581687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum