RockStation

Marked Ones - Megjelent a Black Sequoia első videoklipje

2018. január 19. - sunthatneversets

black_sequoia.jpg

Megjelent a a Black Sequoia első hivatalos videoklipje. A zenekar kezdetben melodic death metalt játszott, ami mostanában megváltozott, ugyanis nem szeretnénk keretek közé szorítani zenénket. A dalokban egyaránt helyet kapnak a core és death elemek, valamint továbbra is megmarad a sampler és a dalok súlyossága, de egy modernebb köntösbe csomagolva. Emellett a dalszövegek még sötétebb témákat boncolgatnak. Ez a klip egyben egy korszak lezárása, ugyanis az előző hanganyagokhoz képest a dobos, valamit az egyik gitáros poszt is változott a zenekarban,

"A zenekar elért arra a pontra, hogy bemutathassa az első videóklippjét. A nyár nagyrészét egy stábbal töltöttük, hogy a lehető legjobb minőségben nézhessétek meg."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1713587419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum