RockStation

A Mastodon és a Grammy esete, avagy egy kis Grammy-összefoglaló

2018. január 29. - KoaX

mastodon_2017_2.jpg

A Grammy díjátadó gálát minden évben megrendezik. Idén sem volt ez másképpen. Csak most a legjobb metal performance kategóriában a Mastodon nyert a Sultan's Curse című dalával. Nyomj a tovább gombra és nézd meg, hogy kik voltak még a jelöltek és a nyertesek!

Nem volt egyszerű dolga a kedvenc zenekarunknak, hiszen olyan zenekarok közt nyert, mint a Meshuggah, August Burns Red, a nagy visszatérő Body Countés az új titán a Code Orange. Gratulálunk innen is a díjhoz, mi meg várjuk a következő koncertet!

27072976_10156194402312948_4299197613281329915_n.jpg

Persze több kategóriában is kiosztásra kerültek még a gramofon formájú szobrocskák, az este folyamán a legjobb rockdal kategóriában a Foo Fighters Runja vitte a pálmát a Metallica, az Avenged Sevenfold, a Nothing More és K.Flay ellen (így az Avenged Sevenfold kvázi hiába bojkottálta a meg nem jelenésével a műsort), a legjobb rock album pedig a War On Drugs A Deeper Understandingje lett, ők a Mastodon, a Metallica, a Queens Of The Stone Age és a Nothing More ellen szálltak ringbe. A Legjobb Rock Előadás kategóriában Leonard Cohen You Want It Darker című dala kapta meg a koronát, a képzeletbeli ellenfelek Chris Cornell, a Foo Fightert, Kaleo és a Nothing More voltak..

Az este legsúlyosabb pillanatát a Body Countnak köszönhette a nagyközönség, akik a Legjobb Metal Előadás kategóriában jelölt Black Hoodie című dalukkal borzolta az öltönyös nagyközönség idegeit. Íme!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5713612569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum