RockStation

Nem EP, hanem album lesz az új Nine Inch Nails

2018. május 23. - theshattered

gettyimages-822691570-920x584.jpgLegalábbis így harangozták be a Bad Witchet a Nine Inch Nailsél. A június 22-én megjelenő anyag, melyről a God Break Down The Door már szabadon hallgatható, hivatalosan nem a Not The Actual Events és az Add Violence EP-sorba áll be, amikkel így egy kvázi trilógiát alkottak volna, hanem nagylemezként adják ki. Az albumon, melynek a borítója lentebb látható, hat dal lesz kicsit több, mint félórányi játékidővel.

Trent Reznor a NIN rajongói fórumán ezt válaszolta a játékidőre kérdező fanatikusnak: "Szeretnéd tudni, miért nagylemeznek lesz titulálva EP helyett? Az EP kislemezdalokkal kerül ki a Spotifyra és más szolgáltatókra = hamar eltűnnek. Az EP kevésbé fontos a mai a-zene-nem-olyan-fontos-mint-egykor világban. Miért tenném könnyen felejthetővé? Ha már nem keresünk rajta, miért dolgoznánk rajta?"

ninenchnailsbadwitchep.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2613993538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum