RockStation

Az Overkill nem pihen

2018. június 04. - theshattered

overkill_2017.jpgMég szinte meg sem jelent a Live In Overhausen című koncertanyaguk, az Overkill már arról számolt be, hogy bepakoltak a stúdióba és nekikezdenek felrántani a Photos című új nagylemezüket. A thrash veteránok legutóbbi albuma, a The Grinding Wheel tavaly év elején jött ki.

"Amit észrevettem, hogy vannak olyan részek, amelyek az igazán klasszikus heavy metalba hajlanak át, melyek a riffekből születtek. Van egy brutálisabb fajta riff, és aztán jön egy heavy metal riff. A brutális riff a modern felfogású Overkillre hajaz, de a klasszikus riffek egészen Feel The Fire, Taking Over, The Years Of Decay vonalig visszanyúlnak.

Úgy gondolom, hogy amit csinálunk, az az, hogy megtartjuk azt a klasszikus riffet és utána rakjuk be a keményebbet. Így van egy klasszikus heavy metal hangulata, azzal az abból fakadó agresszióval együtt. Nyilvánvalóan nem leszünk progresszívek, nem fogjuk elhagyni a kitaposott ösvényt. Ez az Overkill. De az egész végeredménye nagyon izgalmas lesz, mivel észreveszünk minden apró kis finomságot benne. Szóval úgy vélem, izgalmas anyag lesz." - mondta Bobby Blitz Ellsworth a friss anyagról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2414020124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum