RockStation

Nem érdemes féllábon állni a következő SOAD albumig

2018. június 04. - theshattered

soad2015.jpgAz, hogy Daron Malakian inkább újra beröffentette a saját csapatát, a Scars On Broadwayt, nagyon szépen jelzi: valami nem egyenes a System Of A Down táján. Nemrég még arról lehetett hallani, hogy nagyban készül az album, most viszont az egész a földbe állt, a rajongók meg csak kamilláznak, hogy hol is az a hőn áhított album. Daron ezt a kérdéskört tette helyre nemrégiben.

"Nem fogom azt mondani, hogy soha többé, de jelen állás szerint nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben bármit is csinálnánk közösen. Nem zárnám le a történetet és nem mondanám, hogy ennek örökre vége. Még mindig koncertezünk. Még mindig barátok vagyunk. Mindegyik bandatag kiposztolta a Lives-t (az egyik új Scars On Broadway dal) a Facebookjára és az Instagramra, szóval támogatjuk egymást. Inkább ez az egész annak köszönhető, hogy mindannyiunk az élete egy másik szakaszában jár, mindenki más akar csinálni. Van némi kreatív nézeteltérés is, mivel mindannyiunk másfelé akarja elvinni az új System album irányvonalát, már ha egyszer lesz belőle valami. Ami teljesen rendben van. Nem vagyok csalódott, semmi ilyesmi. Egyedül frusztráltság van bennem amiatt, hogy várni kell, vajon lesz-e belőle valami, vagy nem. Túl sok idő telt el, mióta bármit is megjelentettem volna a Scars-zal, vagy a Systemmel. De sosem túl késő."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9714020052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum