RockStation

Bruce Dickinson-könyv és Iron Maiden-sör

2018. június 21. - rockstation

bd_popshop_fb.jpg

Bruce Dickinson végre magyarul is megjelent önéletrajzi könyve a Popshopon, 20% webáruházi kedvezménnyel a mai naptól megvásárolható! A fordítást Pritz Péter készítette. A könyv mellett a legújabb Iron Maiden-sör, a Trooper Light Brigade is beszerezhető.

Bővebben a könyvről:
Az Iron Maiden legendás frontembere, BRUCE DICKINSON a világ egyik legikonikusabb énekese és dalszerzője, de emellett hivatásos pilóta, repülőgép-ipari céget vezet, motivációs beszédeket tart, sört főz, regényeket és forgatókönyveket ír, és egykor vívóként nemzetközi szinten versenyzett.

Mire való ez a gomb? című könyvében arról a hullámvasutazásról ír, amit életnek hívunk. Egyéni hangvételű önéletrajzában részletesen beszámol kalandos gyerekkoráról, az Iron Maiden felemelkedéséről, a sötétség erőinek megidézéséről, a vívás filozófiájáról, a Boeing gépek világáról, és arról, hogyan tessékelte ki életéből a hívatlan vendégként érkező rákot.

Intelligens, vicces, őszinte memoárjából teljes képet kapunk egy igazi rock-ikon életéről, érzelmi és mentális világáról. Bruce Dickinson élettörténete nem csupán az Iron Maiden-rajongóknak nyújthat inspirációt.

A sörről pedig:
Bruce Dickinson és az Iron Maiden teljes legénysége ismét beállt egy jó ügy mögé és a Robinsons sörfőzdével karöltve elkészítették az ötödik Trooper sört, mely a Light Brigade fantázianevet kapta. Az új italt YouTube csatornájukon mutatták be.

A különleges sör után kapott bevételt a Hope For Heroes alapítványnak ajánlják fel, akik a brit veteránokat hivatottak támogatni, ami nem meglepő, hiszen Bruce Dickinson szinte küldetésének érzi, hogy a háborút megjárt időseken segítsen. A Robinsons sörfőzde ezen kívül még jó néhány rendezvénnyel igyekszik további támogatást nyújtani a szervezetnek, például egy 560 kilométeres kerékpártúrát is szerveznek, melynek során egykori csatamezőket járnák körbe az I. világháború befejezésének századik évfordulója alkalmából.

A könyv itt a sör pedig itt rendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7414061677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum