RockStation

A Red Swampnél is változik a felállás

2018. június 29. - KoaX

29060798_1652628941484041_2867781117140529328_o.jpg

Úgy látszik a mai egy ilyen nap. Hazai fronton a stoner körökben komoly mozgolódás van. Most az idén új albummal előrukkoló Red Swamp zenekar cseréli le két tagját, akár csak az Ozone Mama tette. Azért egy videót még Marci itt hagyott nekünk! A történesekről a továbbiakban olvashattok.

"Pár változás történt a zenekar háza táján, ezekről szeretnénk most beszámolni Nektek.

Mint minden bizonnyal láttátok, új lemezünkön és az azt követő bulikon is Veres Márton verte szanaszét a dobszerkót. Ez a kapcsolat és pozíció egyfajta barátság extrákkal módon működött köztünk, tudtuk, hogy Marcinak sajnos egyszer majd itt kell hagynia minket, hogy tovább tudja építeni a karrierjét az USA-ban. Makay András barátunkat sem fogjátok több Red Swamp bulin látni sajnos, ugyanis úgy döntött, hogy a jövőben más stílusú zenékben szeretné tépni a húrokat. Igazi öröm volt mindkettejükkel játszani, sok meghatározó dolgot éltünk meg együtt: Andris friss tagként tolta velünk végig a tavalyi osztrák-magyar turnét, ami fergeteges volt, szerzőként két dallal is hozzájárult a Desertdrive albumhoz, ráadásul az ő vezényletével rögzítettük a lemezt a SuperSize Recording stúdióban, ahol ő hangmérnökként dolgozik. Marci pedig meghozta ritmusszekcióban azt a szintlépést, amit vizionáltunk tavaly és játékával olyan magasra tette a lécet, hogy nem volt könnyű méltó utódot találni. A lehető legtöbb sikert és szerencsét kívánunk Nekik a továbbiakban és köszönjük a sok munkát, amit a Desertdrive lemezünkbe beletettek, büszkén tekinthetünk vissza majd erre az anyagra. A további nyári bulikon Sipos András testvérünk/barátunk fogja tépni a gitárt, őt ismerhetitek a kultikus Nuke és Strong Deformity zenekarokból, a déli témák szerelmese és nagy doktora. A dobok mögött pedig Scwartz Dániel aprítja majd a cájgot, aki korábban az Inhale Me oszlopos tagja volt és kávé mellé Meshuggah-t eszik reggelire. Gyertek el valamelyik nyári koncertünkre, izzadjunk sörgőzt, bólogassunk tonnás riffekre és fejtsük meg együtt az univerzumot"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2214080665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum