RockStation

Várhatóan 2020-ban érkezik az új Nightwish album

2018. július 02. - theshattered

nwish_arena_201521.JPGA jelenlegi turné, a novemberben hozzánk is elkanyarodó Decades és persze a hozzá kapcsolódó, márciusban megjelent, hasonló című best of album egy elég korrekt étvágycsökkentés a rajongók számára, de a nagy kérdés azért ott lóg a levegőben: ugyan mikor jön már a 2015-ös Endless Forms Most Beautiful utódja? A zenekar vezetője és billentyűse, Tuomas Holopainen nemrégiben elárulta egy interjúban: készülgetnek az új dalok, de 2020 előtt biztosan nem fog kijönni az új dalcsokor.

"Még mindig a dalírási fázisban vagyunk. Már megírtam az anyag nem is tudom, hetven-nyolcvan százalékát. De senki nem hallott még belőle egy hangot sem. Nem tudnak semmit a dalok címéről, témájáról, vagy bármi másról, még nagyon a korai időszakban vagyunk. De nagyon jónak néz ki, nagyon várom már, mi fog kisülni belőle. Az ötlet az, hogy következő nyáron, 2019 júniusában elmegyünk megint egy próbálós táborozásra, elkezdünk dolgozni az új lemezen, felvesszük és ha minden a tervek szerint megy, 2020 tavaszán meg fog jelenni, amit természetesen egy masszív turné fog követni."

A teljes interjú, melyben szóba kerül a most is zajló, november 20-án Budapestre érkező turné és Jukka Nevalainen dobos állapota, a következő:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr314086677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum