RockStation

Három számos EP-vel vezeti fel új lemezét a The Trousers

2018. július 10. - sunthatneversets

the_trousers_2017_a.jpg

Invisible Darkness címmel ősszel jelenik meg a The Trousers ötödik nagylemeze. A stúdiómunkálatokkal már végzett a csapat, most pedig egy amolyan lemezfelvezető kislemezzel jelentkeztek Kőváry Zoliék, ami a Dancer From The Dance címet kapta és már elérhető a legnagyobb streaming szolgáltatóknál a Music Fashion kiadó gondozásában.

Az Old Time R’N’R Magazinnak adott interjúban a zenekar vezetője, Kőváry Zoli beszélt az új nagylemezről.
"Nagyon változatos lesz! A Motörhead-es teperéstől a Motown-os lüktetésen át pszichedelikus beütésű Sabbath-os döngölésig lesz minden, sőt egy kis ős-bluesrock is befigyel majd. Persze mindezt egységes hangzással és hamisítatlan The Trousers- attitűddel hozzuk, nem lesz olyan, mint egy fókusz nélküli stíluskavalkád. Az alaprecepten nem változtattunk, a gitárok mellett ugyanúgy lesz billentyű és női vokál, a billentyű terén egy kicsit variáltunk is, lesz például mellotron is" – nyilatkozta a csapat dalszerzője.

A lemez beharangozásaként az eddig bemutatott három dal egy digitális EP-ként jelent meg több streaming felületen. Az Invisible Darkness-t a Music Fashion kiadó gondozásában vehetjük kézbe, akár bakelit formátumban is, valamikor az ősz folyamán. A lemezbemutatónak a Muzikum Klub ad otthont szeptember 28-án, mely rendhagyó módon két részes koncert lesz. A műsor első felében az új lemezt ismerheti meg a közönség, majd egy nagy best of show is kikerekedik az estéből, ahol meghívott vendégekkel osztja meg a színpadot a Trousers.

A lemez munkálatai, valamint a Brotherly Love Tour után egy rövid időre behúzta a féket a zenekar, de a Fezenen már találkozhattok a srácokkal, akik július 25-én, szerdán lépnek színpadra Székesfehérváron.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7514104015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum