RockStation

Vigyázz, mit viselsz, ha Marilyn Manson bulin vagy!

2018. július 11. - theshattered

marilyn_manson_2017_tour_1000-920x603.jpgSzegény öreg Manson bácsi mindig kitalál valamit, hogy szem előtt legyen, ha már nem tud úgy kispolgár-pukkasztani, mint anno a fénykorban. A madridi Download fesztiválon felhívott egy srácot a deszkákra, aki Avenged Sevenfold pólót viselt és... Hát, megkérte, hogy legyen szíves azt levenni. Hősünk, aki után valóban M. Shadowsék jöttek a műsorban, a póló helyett egy perui zászlót ajándékozott a srácnak.

Manson papa egyébként a rajongók hozzáállása miatt rághatott be a közönségre, mivel a műsora alatt végig ment a bunkózás (kivételesen nem az ő részéről). Hát, valamilyen szinten meg tudjuk érteni és legalább a srácnak is meglett a tizenöt perc hírnév.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6814105885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum