RockStation

Befejezte az új lemez felvételeit a Malevolent Creation

2018. szeptember 03. - theshattered

malevolent2018.jpgKészen áll a tizenharmadik nagylemezének megjelentetésére az amerikai death metal kvartett, a Malevolent Creation. Na, persze nem eszik azt olyan forrón, hiszen még csak a felvételek vannak meg, viszont utána már semmi nem állítja meg a szörnyeteget, hogy a világra szabaduljon. Apropó, szörny! A lemez a The 13th Beast címet fogja viselni, a megjelenés a jövő év elejére várható.

Philip Fasciana: "Készüljetek!!! Az új Malevolent Creation album, a The 13th Beast készen áll a keverésre és a masterelésre, aztán kész lesz, hogy ti is hallhassátok! Nagyon büszkék vagyunk mindenkire, akinek köszönhetően ez a súlyos lemez ilyenre sikerült. Nem is lehetnék büszkébb a zenekari társaimra és a felvett, hamarosan hallható zenékre sem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3014218005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum