RockStation

Dorothy - Új klipes dal, nagylemez megjelenés szeptember 28-án

2018. szeptember 07. - sunthatneversets

dorothy_2018_1.jpg

Elindult a negyedik, Tessék! címre keresztelt Dorothy album előrendelése a zenekar hivatalos honlapján. Az új korong szeptember 28-án fog megjelenni az Edge Records gondozásában. A Tessék! egyik új dalához elérhető az első klip, a Hűségriadóhoz készült videó hétfőn debütált és azóta 33 ezer megtekintésnél jár.

"Fogadjátok szeretettel az új dalunkat és klipünket a Tessék! című negyedik lemezünkről! A videoklip három helyszínen rengeteg ember közreműködésével forgott! Külön köszönjük a készítőknek, Hajnal Ádámnak és Epos Tominak, valamint az összes klipben szereplő barátunknak a munkáját és az idejét!" - írták a Facebook oldalukon.


A Hűségriadó elérhető a digitális felületeken is! A lányok is részt vettek a múlt héten megjelent, szeptemberi HammerWorld Magazin CD-mellékleteként kiadott, Paksi Endre 60. születésnapja alkalmából elkészített Ossian Tribute albumon is, amelyen ‘A magam útját járom’ című dallal szerepelnek 17 másik banda mellett. A feldolgozás az új albumon is hallható lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1814227059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum