RockStation

Nyerj párosbelépőt a Walking Papers budapesti koncertjére

2018. szeptember 25. - rockstation

181001_walkingpapers04_ernie-sapiro.jpg

Seattle egyik legkarakteresebb, a grunge hangzását a klasszikus rock és a blues világával vegyítő zenekara a Jeff Angell vezette szupergrupp, a Walking Papers október 1-jén először érkezik Budapestre. Az együttes az év elején jelentette meg rég várt második lemezét, és a csodálatos, érett, remek dalokkal teli és nagyszerű hangzású albumot először az Alice In Chains előzenekaraként, ősszel pedig önálló európai turnén mutatja be, annak egyik állomásaként az A38 Hajón. Az A38 Hajó és a RockStation jóvoltából most 2 db párosbelépőt nyerhettek a koncertre, ha az alábbi két egyszerű kérdésre válaszoltok.

1. A turnén ugyan nem játszik, de melyik világhírű zenekar tagja is egyben a Walking Papers basszugitárosa.
2. Mikor jelent meg a zenekar második albuma?

A válaszokat szeptember 27-én 16.00 óráig az rsszerk@rockstation.hu e-mail címre küldjétek, a tárgyban "Walking Papers-játék" megjelöléssel. Eredményhirdetés még aznap. A nyertest e-mailben értesítjük. Az e-mail címeket a játék után azonnal töröljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814261613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum