RockStation

Nem sokat szöszmötöl az Overkill: jövőre várható az új nagylemez

2018. október 11. - theshattered

overkill18.jpgTavaly nagylemez, idén koncertalbum, a következő évben ismét soralbum érkezik az Overkilltől. A március 11-én Budapestet is lezúzó thrasherek láthatóan nem igazán szeretnek pihenni, de ezt nem is róhatjuk fel nekik, főleg úgy, hogy a koncertre már elvileg kint is lesz az új dalcsokor.

D.D. Verni, basszer: "Most fejeztük be az új album keverését, két napja zártuk le az egészet. Most kaptam meg a végleges verziót, szóval már készen is van. Most a borítón dolgozunk. Még nincs címünk hozzá, azzal hamarosan jelentkezünk majd, de van egy csomó folyamatban lévő dolog. Az új anyag valószínűleg februárban jön majd ki. Március első hetén visszamegyünk Európába turnézni, aztán visszatérünk az Államokba - ennek a részletein most dolgozunk. Szóval megjelenés jövő február végén, aztán elszabadulunk és roham! Nagyon sokat fog turnézni az Overkill, a fesztiválszezonban oda-vissza az Államok és Európa között. Csak a szokásos rutin. Megpróbálunk mindenhol lecsapni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8314295165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum