RockStation

Ismét lesz Woodstock-fesztivál?

2018. október 12. - theshattered

jimi.jpgAz eredetileg 1969-ben megrendezett, mindenki számára eléggé ismert Woodstock-fesztivált két alkalommal próbálták eddig feleleveníteni, egyszer 1994-ben, majd 1999-ben. Míg az eredeti ünnep és a legutóbbi kísérlet anyagi szempontból elég felemás képet festett, az 1994-es, főleg alternatív bandákat összeszedő vállalkozás elég jól ment. Vélhetőleg ennek (anyagi) szellemében próbálják jövőre, az ötvenedik évfordulóra újra megrendezni az egykor igen nagyot durrant fesztivált.

A fellépőket egyelőre nem ismerni, annyi fix, hogy a Live Nation lesz felelős a szervezését. A fesztivál legendás helyszínével már össze is fogtak, az időpont pedig augusztus 16-18 lesz. Természetesen a hippi szellem már nem nagyon lesz megtalálható, a szervezők mindenféle brandek közreműködését is leszervezték már.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7114297077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum