RockStation

Hallgasd meg az új King Furia anyagot

2018. október 15. - KoaX

king_furia_1.jpg

Isolated By Illusions címmel itt az új King Furia EP. A srácok egy cseppet sem lettek lágyabbak, ellenben a velődet is megborzongtatják, az tuti. A zenekar éppen készül ezerrel az Európa turnéjára az Omega Diatribe társaságában. A próbateremből a következőket üzenik a zene hallgatáshoz.

"Fogadjátok szeretettel a King Furia második anyagát, az Isolated By Illusions című kislemezünket! Pár érdekesség: a szerzemények jelentős része még az első EP megjelenése előtt íródott és némi módosítással a nyáron került rögzítésre a pécsi FHT stúdióban, Friskó 'Fidó' Péter hangmérnökösködésével. Az új kislemezen már Sütő Gábor vokálozik, aki Balogh Márk távozását követően érkezett a bandába. Az Isolated By Illusions dalaiban továbbra is sötét, súlyos zenei elemek örvénylenek, a szövegek is ebben a hangulatvilágban íródtak angolul. Az intro zongoratémáját Zsolnai Beatrix improvizálta, aki Létai Peti zenésztársa a Tolnai Ifjúsági Fúvószenekarban. A Paralyzed-ban megszólaló kisfiú nem más, mint Ifj. Létai Péter, a zenekar basszusgitárosának, Létai Petinek a kisebbik fia. Az EP hamarosan megtalálható lesz szinte valamennyi zenei megosztón, de aki szeretné meghallgatni a dalokat, az megteheti a zenekar Bandcamp oldalán is! Jó zenehallgatást!" 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8914300873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum