RockStation

Jövőre jön Perry Farrell új szólóalbuma

2018. október 17. - theshattered

perryfarrelloct2018promo_638.jpgAláírta a szerződést a BMG-vel, így már semmi akadálya nincs annak, hogy megjelenhessen Perry Farrell új szólóanyaga, a Kind Heaven. A vendégekkel masszívan megtömött anyagról egyelőre olyan sokat nem tudunk elmondani, mindenesetre már a lentebb látható vendéglista is elég impozánssá fogja tenni a többféle keveréssel megjelenő anyagot.

"Mindenhez, ami zenéhez köthető, hasonlóan az alapoktól fogtam hozzá. Jane's Addiction, Lollapalooza és most a Kind Heaven. Nagyon izgat a BMG-vel kötött partnerségem, az elkötelezettségük a zene iránt és hogy mindezt egy művészi szintű technológiával támogatják meg. A Kind Heaven Dolby Atmos, binaurális és természetesen sztereó verzióban is elérhető lesz."

És hogy kiket hallhattok még majd az albumon? Többek között tiszteletét teszi majd Taylor Hawkins (Foo Fighters), Mike Garson (David Bowie), Matt Chamberlain (Soundgarden), Chris Chaney (Jane's Addiction), Tommy Lee (Mötley Crüe), Peter Distefano (Porno For Pyros), Dhani Harrison, Elliot Easton (The Cars), Joachim Garraud (David Guetta) is, de ha hitetünk az ígéreteknek, ez még nem a teljes névsor.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3814306189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum