RockStation

Százállomásos turnéra indul a hologram-Dio turné

2018. november 06. - theshattered

dio-hologram.jpgAkárhogy támadja az ellenző szavak, gondolatok hulláma a hologramosított Ronnie James Dio fémjelezte formációt, úgy néz ki, mégis van rá igény. Legalábbis az illetékesek úgy látják, mert egy százállomásos turnéra indul a produkció. A 2016-os Wackenen debütált show azóta már túl van egy pár igen erős eladásszámmal rendelkező eseményen, így a kérdés csak az, hogy merre lesz az arra? - Mert azt még nem jelentették be.

"A nagy kérdés az volt az első európai Dio-turnéval kapcsolatban, hogy vajon el fog-e valaki jönni rá? Teltházas lett az utolsó három európai buli, szóval igazán jól teljesítettünk! Nagyon hiszünk abban, amit csinálunk, nagy rajongók vagyunk - a hatodikos osztályképen Dio pólóban vagyok, szóval gondolhatjátok, hogy mindezt megvalósítani egy valóra vált álom volt." - mondta Jeff Pezzuti a kivitelezésért felelő Eyellusion alapítója.

De hogy ne maradjon ennyiben a 2D-s zenész produkció, már javában dolgoznak Frank Zappa és Glenn Gould "visszatérésén" is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214355785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum